Menukaart



 
 
 
3- gangen verrassingsmenu         €32,50
 
4-gangen verrassingsmenu       €37,50
 
5-gangen verrassingsmenu          €42,50
 
Bijpassend wijnen per glas           €5,50
 
 
 
 
Voorgerechten
Antipasti : diverse lekkernijen van vis en vlees
    17         
 
“Delice de la mer”; Gerookte zalm, paling en Hollandse garnalen
Geserveerd met cocktail en remouladesaus
16
 
Gegrilde makreelfilet met structuren van tomaat, makreelmayo
14
 
Krabkoekje met een chutney van mango en appel, citroen mayonaise
15
 
Lauw warme kalfswang met paddenstoelen, crème van knolselderij en truffeldressing
15
 
Gegrilde gamba’s met buikspek, wakeme salade ,crème van mierikswortel en sesammayonaise
15
 
Salade perigord
Salade met huis gerookte eend, krullen van ganzenlever, pistache en vijg
16
 
Rundercarpaccio,  keuze uit
–truffelmayonaise, -mosterdsaus of –pesto/balsamico
met aan tafel geschaafde Parmezaanse kaas
13
(ganzenleverkrullen 7,-)
 
 

Soepen
 
Tomatensoep met prei, kaas en room
7
 
Rijk gevulde runderbouillon
7
 
Bisque van kreeft, rijkelijk gevuld met gamba
13
 
Gegratineerde Franse uiensoep
8
 

 
Warme tussengerechten / hoofdgerechten
 
Bij sommige gerechten kunt u kiezen uit Warme tussengerechten / hoofdgerechten.
 
In roomboter gebakken zeetong
34
 
Gegrilde Zeebaars met couscous van rode biet, romige vissaus
17/25
 
Gebakken kabeljauwfilet met Burrata en saus van basilicum
25
 
Tamme eendenborst met een korst van pistachekruim en saus van honing en mosterd
17 / 25
 
Wild zwijnhaas met saus van bospaddenstoelen en een vleugje cognac
22
 
Gegrilde Ribeye (350 gram)
(Australisch grainfed. Voor de echte vleesliefhebber)
Geserveerd met huisgemaakte BBQ saus, frites en salade
30
 
Gebakken kalfslever met ui en spek
23
 
Getrancheerde runderhaas met rucola, Parmezaanse kaas en aceto balsamico saus
17 / 25
 
Tournedos (Ierse Runderhaas) met pepersaus of rode port saus
200 gram
28
(ganzenleverkrullen €7,-)
 
 
 
Desserts
 
Grand dessert ; allerlei huisgemaakte lekkernijen
11
 
Klassieke dame blanche , vanille ijs met chocoladesaus
9
 
Taartje met een crème van Baileys en melkchocolade, chocolade brownie en
gezouten karamel ijs
9
 
Mousse van rood fruit, vanille panacotta en saus van bramen.
9
 
Nougatine ijstaartje met caramelsaus
9
 
Kaasbordje, verschillende soorten kaas met garnituren.
12