Menukaart

3- gangen verrassingsmenu         33
 
4-gangen verrassingsmenu       38
 
5-gangen verrassingsmenu          43
 
Bijpassend wijnen per glas           €5,50
 
 

Voorgerechten
Antipasti : diverse lekkernijen van vis en vlees
    17         
 
“Delice de la mer”; Gerookte zalm, paling en Hollandse garnalen
Geserveerd met cocktail en remouladesaus
16
 
Papadum met langzaam gegaarde gamba’s, geitenkaas en chorizo mayonaise
15
 
Tartaar van tonijn met  wakame, wasabi mayonaise en zoet- zure komkommer
14
 
Gaasterlands hoeve ham met cantaloupe meloen en meloendressing
14
 
Langzaam gegaarde lomo Iberico (Haas van het Iberico varken)
 Met tijm, rucola en Mayonaise van zwarte knoflook
14
 
Rundercarpaccio,  keuze uit
–truffelmayonaise, -mosterdsaus of –pesto/balsamico
met aan tafel geschaafde Parmezaanse kaas
13
(ganzenleverkrullen 7,-)
 
 
Soepen
 
Tomatensoep met prei, kaas en room
7
 
Rijk gevulde runderbouillon
7
 
Bisque van kreeft, rijkelijk gevuld met gamba
13
 
Paprikasoep met geitenkaas en pijnboompitten
8

Warme tussengerechten / hoofdgerechten
 
Bij sommige gerechten kunt u kiezen uit Warme tussengerechten / hoofdgerechten.
 
In roomboter gebakken zeetong
35
 
Gamba’s gegaard in Chorizo olie. Saus van geroosterde paprika, Basmati rijst
17 / 25
 
Zalmfilet in kruidenjasje. Saus van Parmezaanse kaas. Verse pasta
17 / 25
 
“Surf en turf” Combinatie van kalfsoester en gegrilde gamba’s. Kreeftensaus
25
 
Tamme eendenborst en gekonfijte eend. Saus van rode wijn en truffel
26
 
Gegrilde Ribeye (350 gram)
(Australisch grainfed. Voor de echte vleesliefhebber)
Geserveerd met huisgemaakte BBQ saus, frites en salade
30
 
Getrancheerde runderhaas met rucola, Parmezaanse kaas en aceto balsamico saus
17 / 25
 
Tournedos (Ierse Runderhaas) met pepersaus of rode wijnsaus
200 gram
28
(ganzenleverkrullen €7,-)

 
Desserts
 
Grand dessert ; allerlei huisgemaakte lekkernijen
11
 
Klassieke dame blanche , vanille ijs met chocoladesaus
9
 
Tiramisu met saus van Haagse hopjes, Stracciatella ijs
9
 
Aardbeien Romanoff
9
 
“Mierlose kers”. Cakeje van kersen, kersensorbetijs, verse kersen
9
 
Kaasbordje, verschillende soorten kaas met garnituren.
12