Menukaart

3- gangen verrassingsmenu         33
 
4-gangen verrassingsmenu       38
 
5-gangen verrassingsmenu          43
 
Bijpassend wijnen per glas           €5,50
 
 
Voorgerechten
Antipasti : diverse lekkernijen van vis en vlees
 17         
 
“Delice de la mer”; Gerookte zalm, paling en Hollandse garnalen
Geserveerd met cocktail en remouladesaus
16
 
Papadum met asperges, geitenkaas, honing, rucola, lardo en walnoten
(vegetarisch ook mogelijk)
14
 
Gebrande coquilles met pesto van doperwten. Limoenmayonaise en krokant van hazelnoot
15
 
 
Huis gerookte zalm met asperges, crème van eidooier en dragonmayonaise
14
 
Gegrilde gamba’s met tartaartje van Hollandse garnaaltjes en asperges. kreeftenmayonaise
16
 
Gemarineerde lamshaas met asperge en mayonaise van gerookte knoflook
15
 
Frisse salade met langzaam gegaarde shortrib. Amerikaanse cocktailsaus
14
 
Rundercarpaccio,  keuze uit
–truffelmayonaise, -mosterdsaus of –pesto/balsamico
met aan tafel geschaafde Parmezaanse kaas
13
(ganzenleverkrullen 7,-)

 
Soepen
 
Tomatensoep met prei, kaas en room
7
 
Rijk gevulde runderbouillon
7
 
Bisque van kreeft, rijkelijk gevuld met gamba
13
 
Romige asperge soep. Gevuld met ham, ei en asperges
8
 
Warme tussengerechten / hoofdgerechten
 
Bij sommige gerechten kunt u kiezen uit Warme tussengerechten / hoofdgerechten.
 
In roomboter gebakken zeetong
34

 Asperges op Brabantse wijze. Geserveerd met ham, ei en krieltjes
16 / 23
 
Gepocheerde zalm met pasta, asperges, gerookte zalm snippers, basilicum / limoensaus
17 / 24
 
Gegrilde gamba’s met knoflooksaus
17 / 25
 
Combinatie van lamshaas en lamsstoof met asperges en rozemarijnsaus
17 / 25
 
Gegrilde Ribeye (350 gram)
(Australisch grainfed. Voor de echte vleesliefhebber)
Geserveerd met huisgemaakte BBQ saus, frites en salade
30
 
Getrancheerde runderhaas met rucola, Parmezaanse kaas en aceto balsamico saus
17 / 25
 
Tournedos (Ierse Runderhaas) met pepersaus of rode port saus
200 gram
28
(ganzenleverkrullen €7,-)
 
Desserts
 
Grand dessert ; allerlei huisgemaakte lekkernijen
11
 
Klassieke dame blanche , vanille ijs met chocoladesaus
9
 
Bavarois van Limoncello en parfait van passievrucht, aardbeiensaus
9
 
Aardbeienparfait met een mousse van witte chocolade
9
 
Nougatine ijstaartje met caramelsaus
9
 
Kaasbordje, verschillende soorten kaas met garnituren.
12